November 01, 2014, 10:06:43 AM
N9 Motorsport
Hello Guest Search

Login with username, password and session length
 
Advanced search

128186 Posts in 6296 Topics- by 1588 Members - Latest Member: hatimeliza
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: N9 Motorsport  (Read 3352 times)
rom
300hp
*****
Posts: 1529


ROM

850331045459 rom_b8@yahoo.com rom rom_b8@yahoo.com
Email
« on: January 10, 2012, 01:36:28 AM »

pada 8/1/2012, pihak N9 motorsport ade call aku untuk amik gmbr meeting diorang secara mengejut. bertempat di S2, rupa2nya meeting tentang semua kelab kereta di N9..aku pun tanye, xajak killerbees ke?die ckp, ade kelab2 lain jugak yg die lupe@xde contact number,jadi, alang2 aku dtg photoshoot, aku pun wakilkan jela killerbees.. ni aku copy terus dari email Along Akina (pengerusi kot).. pasni mcm2 event cube diorang jlnkn utk kelab2 kereta N9, mcm live band dan lain2. Lopeh ni tok penghulu killerbees N9 bleh la kawtim kok ado apo2 event..sekian

N9MOTORSPORT
------------------------

      >  tujuan utama n9m di tubuhkan utk mgumpul smua club2 kereta yg berada di neg sembilan
       >  mengeratkan lg silatulrahim sesama rakan club2 lain.
       >  utk mencegah supaya club2 n9m dr gejala lumba haram,dadah n so****
       >  berkerja-sama n bergotong-royong menjalankan satu2 event.
       >  bertukar2 pendapat megenai motorsport.
     bermula pada 17/07/2010 program save for gaza di kem tapak paroi di adakan autoshaw n gathering car club,kami bersepakat
     dgn club2 n9m utk meneruskan program2 yg akan datang dan di susuli.
                       1.konvoi jelajah seri menanti (40 bj)
                       2,tt n metting bersama club2 n9m di ctpark (88 bj)
                       3.singgah sahur di mantin (60 bj)
                       4.singgah sahur di jelebu di lepaskan oleh MBNS( 80 bj)
                       5.singgak sahur di putra jaya bersama ketua puteri umno n belia 4b(130 bj)
                       6.kacau dodol n bersahur di teraci dgn yb samad (75 bj)
                       8.hari wanita di terminal 1(35 bj)
                       9.gotong-royong di dataran teluk kemang (55 bj).
    sekarang n9m motosport telah mengumpulkan sebanyak 22 club kereta di negeri sembilan sperti,
                   1.akina@yosato              13.wocc
                   2.prosboc                       14.wocm
                   3.myvi xtremer                15.wacc
                   4.sic                               16.waja club
                   5.ymc                             17.cmc
               6.tpcc                             18.citra club
                   7.vivac                            19.gt9
                   8.voc                              20.saga boc
                   9.akaido                         21.g2oc
                 10.conqueror                    22.ncm.
                 11.nos
                 12.killer bees      
    insyallah..masih ada lg club2 di negeri sembilan akan meyertai N9M.semoga dgn tertubuhnya N9M akan lebih
     memeriahkan lg pemotoran di n.sembilan,skiranya ada club yg turut serta bleh hubungi
                              
                                 alongakina   0126341741
                                   fendi ymc   0136064299
                                izwan myvi    0173815797
                             hafiz prosboc   0196678736
                                   ayoi tpcc    0123054698
                                      lan nos    0176547749.
    
    tkasih tidak terhingga pd sdra shahrum yg dtg biar pun last minit info...N9M terbaek.


« Last Edit: January 10, 2012, 01:38:09 AM by rom » Logged
Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #1 on: January 10, 2012, 01:48:34 AM »

bagus juga...tp atas persetujuan otai2...
Logged

mamak_brutal
300hp
*****
Posts: 2059


P.I.M.P my ride

mamak_brutal
Email
« Reply #2 on: January 12, 2012, 10:44:33 PM »

SOKONG..!!  Cool
Logged

Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #3 on: January 12, 2012, 11:40:51 PM »

SOKONG..!!  Cool
mamak_brutal (otai) *dh sokong tu...
Logged

rom
300hp
*****
Posts: 1529


ROM

850331045459 rom_b8@yahoo.com rom rom_b8@yahoo.com
Email
« Reply #4 on: January 13, 2012, 01:30:13 AM »

tp ketuo kmpg n9 sonyap yo..den dah sms duo2 eh..
Logged
mamak_brutal
300hp
*****
Posts: 2059


P.I.M.P my ride

mamak_brutal
Email
« Reply #5 on: January 13, 2012, 03:47:22 AM »

SOKONG..!!  Cool
mamak_brutal (otai) *dh sokong tu...

hehehehehe...kawe bukan otai boh.. Grin sokong sebab kbs n9 mmg banyak kali join program bersama dengan kelab lain..so why not kita join kumpulan ni.. x hilang pun identiti kbs..dpt juga kita memperkenalkan kbs. kerjaan n9 ni bnyak jugak organise event yg melibatkan kelab permotoran..so secara x lansung dpt lah kita mengadakan aktiviti..just my opinion.. Cheesy
« Last Edit: January 13, 2012, 04:00:24 AM by mamak_brutal » Logged

Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #6 on: January 13, 2012, 04:47:04 AM »

SOKONG..!!  Cool
mamak_brutal (otai) *dh sokong tu...

hehehehehe...kawe bukan otai boh.. Grin sokong sebab kbs n9 mmg banyak kali join program bersama dengan kelab lain..so why not kita join kumpulan ni.. x hilang pun identiti kbs..dpt juga kita memperkenalkan kbs. kerjaan n9 ni bnyak jugak organise event yg melibatkan kelab permotoran..so secara x lansung dpt lah kita mengadakan aktiviti..just my opinion.. Cheesy

yup...setuju bro...KBS ttp KBS selamanya...
Logged

Yeoaupb Joe-UTC
300hp
*****
Posts: 1005


So Macam Mana ??? :P


WWW Email
« Reply #7 on: January 13, 2012, 09:41:09 AM »

Prutung Wiru je dah 3-4 kelab
sagu pun 3-4 klab
kuncil pun 3-4 klab
vavi pun 2-3 klab
ViMy pun 2-3 klab

tu antara sekali pandang statistik....
1 jenis kete sampe 3-4-5-6 grup/klab...pelik...pelik...
maknenye tujuan sebenor tu nak satukan geng2 jenama atas jer...
sebab jenama di atas tak bersatu...
mazda & ford je bersatu kan kan kan.... Grin Grin
Logged


))I'm doing a wonderful job that make other people richer & they get more income when they retired & enjoy their life to the fullest.((
))No turning back for me...tq)
tet
300hp
*****
Posts: 552



Email
« Reply #8 on: January 13, 2012, 09:54:43 AM »

Prutung Wiru je dah 3-4 kelab
sagu pun 3-4 klab
kuncil pun 3-4 klab
vavi pun 2-3 klab
ViMy pun 2-3 klab

tu antara sekali pandang statistik....
1 jenis kete sampe 3-4-5-6 grup/klab...pelik...pelik...
maknenye tujuan sebenor tu nak satukan geng2 jenama atas jer...
sebab jenama di atas tak bersatu...
mazda & ford je bersatu kan kan kan.... Grin Grin

xde la abe yeop...niat murni tu supaya suma dpt dok skali....byk org, byk kepala, byk ragam....sbb tu la kot...byk klub....lg satu, supaya yg mana minat, suka, asik men keta ni leh duk sebumbung...xde la lg asabiah je...asik2 geng dier jer...kan bagus campor2...skali2....nasik mkn ngan lauk ayam goreng ari2 pon leh buhsan.....ye x? hahahahahhaa
Logged
Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #9 on: January 14, 2012, 03:06:31 AM »

pe yg penting KBS ttp 1..n ttp bersatu...1 malaysia (bkn agenda politik ek)
Logged

Yeoaupb Joe-UTC
300hp
*****
Posts: 1005


So Macam Mana ??? :P


WWW Email
« Reply #10 on: January 14, 2012, 09:21:57 AM »

Mengikut progrem diorang, ado diselitkan progrem pulitik... teman kurg sesuei bab ni..

Kan kelab kete & persatuan sukan yg lain sepatutnye bersifat NGO & bebas drp pulitik...
tu agak tersasar drp matlamat asal grup kete...walaupun lawatan sambil belajar...
Byk lg ektiviti yg lebih bermakne selain drp jumpa ahlil pulitik...
Ektiviti len dlm list tu kira dah sajak dah, mmg baik & murni dah...

Eluk le sentiasa neutral & independent dlm progrem NGO, minat tu dah sama, ati len len...hehehe

Teman kalu x GERAK x maKAN...huhuhuhu koje sdiri le katekan...
« Last Edit: January 14, 2012, 09:30:27 AM by YeopJoe-UTC » Logged


))I'm doing a wonderful job that make other people richer & they get more income when they retired & enjoy their life to the fullest.((
))No turning back for me...tq)
Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #11 on: January 14, 2012, 11:30:59 AM »

yup...nnt apapuntakboleh....semua hancur..
Logged

mamak_brutal
300hp
*****
Posts: 2059


P.I.M.P my ride

mamak_brutal
Email
« Reply #12 on: January 14, 2012, 04:18:10 PM »

last TT raya killerbees bersama anak2 yatim yg di host kan oleh kbs N9 ada jugak involvement ahli politik... in fact dia adalah salah seorng yg sponsor utk function... Function tu turut dihadiri oleh beberapa snr mod dari area central and southern even our group's founder was there.. x de sapa masa tu sembang pasal politik, masing2 asyik menerjah bonet sana menyelongkar cock pit kawan ni.. hahaha...rasanya x jadi masalah dengan isu politik...dia organise kita join, dia bg makan kita makan..dia bg duit kita amik.... time undi nanti masing2 lah... sbb undi anda adalah rahsia.. ini hanyalahpendapat saya je... jgn tembak k...  Cool Cool
Logged

Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #13 on: January 14, 2012, 05:00:06 PM »

last TT raya killerbees bersama anak2 yatim yg di host kan oleh kbs N9 ada jugak involvement ahli politik... in fact dia adalah salah seorng yg sponsor utk function... Function tu turut dihadiri oleh beberapa snr mod dari area central and southern even our group's founder was there.. x de sapa masa tu sembang pasal politik, masing2 asyik menerjah bonet sana menyelongkar cock pit kawan ni.. hahaha...rasanya x jadi masalah dengan isu politik...dia organise kita join, dia bg makan kita makan..dia bg duit kita amik.... time undi nanti masing2 lah... sbb undi anda adalah rahsia.. ini hanyalahpendapat saya je... jgn tembak k...  Cool Cool

hahahahaha..betul tu bro..mkn kiri kanan..yg penting undi adalah rahsia...
Logged

feisalb6
Moderator
300hp
*****
Posts: 770


feisalb6@hotmail.com maf_7@yahoo.com
« Reply #14 on: January 14, 2012, 07:07:07 PM »

pasal event ni akan dibincangkan oleh mod2..
tq
Logged
Yeoaupb Joe-UTC
300hp
*****
Posts: 1005


So Macam Mana ??? :P


WWW Email
« Reply #15 on: January 14, 2012, 07:42:38 PM »

Ok mod2 sekalian bincang le ye...

Nak meraikan xda salah & silap pun... no problem...
kesian le kalu terjadi sbg contoh, dok susah2 organise KTD le katakan... tetiba tanpa ada dlm list aturcara ada le plak ahlil politik nyelit nak resmi & bagi ucapan mengandungi agenda pulitik...kan dah gamat nanti.... kene plak ado reporter "nyiat yinsun matakkajji" yg dijemput oleh entourage kpd pulitikus tu, ditulisnye plak itu salah satu prugrem pulitik...dah lain jadinye...kan dah berasap nanti...

benda yg sepatut plan lain, lain jdnye... byk dah berlaku... cuma hairannye jgk, why kena involve pulitikus...adakah setiap progrem tu masih xleh jln tanpa penglibatan pulitikus...lemah sgt ke grup2 kete ni... sedangkan ramai ahlil grup kete yg belajau tinggi2 sampe ke alaska, bertimbun2 degree & masters deme, masih perlukan pulitikus... contoh2 persatuan sukan yg bersarang dgn politikus dah byk dah... merodom persatuan tu, x kemana pun...deme belit je lebih, tp atlet jd mgsa....

Teman bg 'the usual scenario' utk dipertimbangkan je... melarang idak, nyuruh idak...terpulang pd kome le ye....tqvm
« Last Edit: January 14, 2012, 08:10:52 PM by YeopJoe-UTC » Logged


))I'm doing a wonderful job that make other people richer & they get more income when they retired & enjoy their life to the fullest.((
))No turning back for me...tq)
Eddie*HK*
300hp
*****
Posts: 994


im back....hehehehe...

lengchaipoh@yahoo.com
Email
« Reply #16 on: January 15, 2012, 12:51:20 AM »

i like la yeop  Grin
Logged

feisalb6
Moderator
300hp
*****
Posts: 770


feisalb6@hotmail.com maf_7@yahoo.com
« Reply #17 on: January 15, 2012, 08:58:52 AM »

semalam aku baca x panjang mcm nie.. skit jerk...
ni da panjang lebar plak...
aku da ckp... kitorang akan bincangkan benda nie...
Logged
rom
300hp
*****
Posts: 1529


ROM

850331045459 rom_b8@yahoo.com rom rom_b8@yahoo.com
Email
« Reply #18 on: January 15, 2012, 09:51:18 AM »

haha, ok2.. bia la mod2 yg bincang, aku usulkan sebab orang dah ajak..kalau aku diamkan, xelok pulak sebab aku dah ade mase tu.. atas budi bicara mod2 sekalian lah..bab politik ke motorsport ke, sesapa je yg buat pogram yg baik, aku on..yg baik tetap baik, yg xelok tetap xelok..bersatu teguh, bercerai roboh, kiblat sama..  Cheesy
Logged
ady_bh
210hp
****
Posts: 448


standart jer....


Email
« Reply #19 on: January 15, 2012, 11:14:51 AM »

LIKE mr rom......  Wink Wink Wink




Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal